Drømmer du om at få opført en ny terrasse, hvor du kan nyde et lækkert måltid med din familie. Eller har du brug for et hegn til at indramme din grund og skabe lidt privatliv?

Tømrer-Gården har 22 års erfaring med at opføre terrasser og hegn for vores kunder i og omkring København.

Få skønne stunder med en ny terrasse

En ny terrasse tilføjer ikke blot værdi til dit hus, men også til dit liv.

Terrassen skaber muligheder for hyggelige stunder udendørs med dine kære. Du kan f.eks. invitere til brunch på en solrig søndag eller invitere til udendørs tapas og rosé en skøn sommeraften.

Mulighederne er mange, og der er ingen grund til, at din drøm forbliver en drøm. Når du vælger os som din professionelle samarbejdspartner, kan du få opført præcist den terrasse, du ønsker.

FÅ EN FLOT NY TERRASSE

Få privatliv med nyt hegn

Vi kan også opføre et nyt hegn for dig, så din grund bliver indrammet samtidig med, at du får lidt privatliv.

Vi tilbyder dig et bredt udvalg af forskellige hegntyper såsom raftehegn, plankeværk, flethegn og meget, meget mere.

Mon ikke vi i fællesskab kan finde et hegn, der falder i din smag?

Vi venter på dit kald!

Har du brug for et nyt hegn eller en ny terrasse, så kontakt os. Vi sidder også klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have.

Vi giver dig det bedste resultat

Vores nøgleord er kvalitet og service, og de ord har vi med os i alt, hvad vi foretager os.

Tømrer-Gården består af et team af kompetente og kvalitetsbevidste tømrere, der virkelig sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde, som du kan have glæde af i mange år.

Vores fokus på service vil du også hurtigt lægge mærke til, når du indgår et samarbejde med os. Vi går meget op i at spørge ind til dine ønsker og behov f.eks. i forhold til en terrasse.

Og du vil opleve, at vi gør alt, hvad der står i vores magt for, at du får et resultat, der lever fuldt op til dine ønsker.

Vi glæder os meget til at hjælpe dig.