Energioptimering af boligen kan opnås på flere forskellige måder. Som tømrer har vi flere metoder der kan fører til en mere energioptimeret oplevelse i din bolig.

Har du brug for vores hjælp med at energioptimere din bolig, arbejder vi i Slagelse, Korsør, Sorø og andre nærliggende områder på Sjælland.

Kontakt os for et godt tilbud

Energioptimering via solcelleanlæg

Som et af de mere moderne løsninger kan du få monteret og installeret et solcelleanlæg. Dette er en stor investering men i fremtiden vil det tjene sig selv ind igen. Ud over en løsning der er god for din økonomi på den lange bane vil du også få en løsning der giver dig en god samvittighed. Med Solcelleanlæg har du nemlig adgang til ren energi og udleder mindre skade på miljøet ved dit personlige energiforbrug.

Energioptimering via moderne byggeri

I første omgang vil en bygning der er energioptimeret koste mere, men på lang sigt vil det være et af de bedste investeringer du kan lave. Moderne bygninger er langt mere energioptimerede end ældre og af den grund skal ejerne betale en langt lavere sum på deres varmeregning. Byggeriet i moderne huse er mere effektive, men søger man området der har størst effekt på varmeregningen er man nødt til at kigge på isoleringen.

Går man ind i et ældre hus og et moderne hus, er det ikke til at tage fejl af forskellen. Indeklimaet og isoleringen i moderne hjem kan ikke undervurderes. Ønsker du at energioptimere din bolig er du nødt til at starte med at kigge på eventuelle problemer med din isolering.

Vi kommer gerne ud og tjekker boligen igennem gratis for mulige energioptimeringer. Sammen finder vi den bedste løsning.

Renover huset for bedst mulige energioptimering

Har huset brug for en mere grundig renovering for at få den bedst mulige energioptimering, kan vi også hjælpe med det. Ingen opgave er for stor. Med vores brede net af samarbejdspartnere kan vi sågar påtage arbejdet som totalentreprise.

Små renoveringer som udskiftning af gamle døre og vinduer kan også have en enorm positiv effekt. Hvis vinduerne er utætte kan det være at den varme luft fra boligen siver ud, hvilket vil sige at du bogstaveligt talt smider penge ud af vinduet.

Kontakt os i dag og få energioptimeret din bolig

Ønsker du vores hjælp med at energioptimere din bolig kan du kontakte os enten via tlf. 21 75 91 34, mail tgma@outlook.dk, eller ved brug af vores kontaktformular. Så giver vi et tilbud på arbejdet.