Nybygning og tilbygning

Drømmer du om et nyt flot hus eller om at løse pladsmangel med en tilbygning til dit hus?

Lad Tømrer-Gården hjælpe dig med at realisere din drøm.

Vi har mange års erfaring med både nybygninger og tilbygninger. Og vi hjælper kunder i Slagelse og på resten af Sjælland.

Vi står naturligvis også klar til at hjælpe dig med alle andre typer opgaver, som kræver tømrerhjælp.

Vi opfører dit drømmehus for dig

At bygge et nyt hus er en stor beslutning. Faktisk måske en af de største i dit liv. Derfor er det vigtigt, at du allierer dig med et dygtigt og kompetent tømrerfirma, som Tømrer-Gården.

Vi har mange års erfaring med at opføre nye huse for private. Og vi tilbyder totalentreprise, hvilket vil sige, at vi varetager byggeprocessen fra start til slut.

Det er jo dit drømmehus, vi taler om, og derfor er det selvfølgelig dine ønsker og behov, der er i højsædet. Vi synes, det mest fantastiske ved at opføre et helt nyt hus er, at der er plads til alle dine drømme.

Når du vælger os, kan du være sikker på at få præcis det hus, du altid har drømt om.

Få dit drømmehus

Hvad koster det at bygge nyt hus?

Prisen på dit nye hus afhænger af, hvad du drømmer om. Det er klart, at f.eks. dyre materialer og mange kvadratmeter hurtigt trækker prisen op.

Når du vælger os til at opføre dit nye hus, lytter vi altid opmærksomt til dine ønsker og behov. Og vi skræddersyer dit nye hus præcist efter dine ønske og ikke mindst dit budget.

Vores mange års erfaring inden for området gør os i stand til at hjælpe dig med at træffe økonomiske beslutninger hele vejen igennem byggeprojektet. Med vores hjælp kan du altså være sikker på at få den bedste pris på dit nye hus.

Vi hjælper dig med tilbygninger

Vi kan også opføre tilbygninger i forlængelse af dit hus. Måske drømmer du om et ekstra værelse, fordi familien er blevet forøget, eller måske drømmer du om en flot udestue?

Vi oplever, at det i dag er meget populært at opføre en udestue i tilknytning til familiehuse. Og det kan vi godt forstå.

Udestuen er nemlig det perfekte opholdssted for dig og din familie. Her er der rig mulighed for at nyde solstrålerne i det kølige forår og efterår.

Vi er klar til at hjælpe dig

Skal du have opført et nyt hus, et ekstra værelse, en udestue eller noget helt fjerde? Vi vil med glæde hjælpe dig. Alt du skal gøre er at kontakte os.

Ligger du inde med spørgsmål i forhold til dit nybyggeri eller din tilbygning, så er du også mere end velkommen til at tage fat i os.

Hvis du har brug for det, kan vi sætte en dato for et møde. Her kan vi besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Og vi kan så småt begynde at planlægge, hvordan dit bryggeprojekt skal tage form.

Vi glæder os meget til at høre fra dig og hjælpe dig med dit byggeprojekt.

På gensyn!

Ring til os
Skriv til os