En ordentlig facadeisolering af dit hus kan virkelig betale sig. Først og fremmest falder varmeregningen, husets værdi stiger, og indeklimaet bliver væsentligt bedre.

En god isolering kan være mange ting. Det kan være nye, tætte vinduer, isoleringsplader til vægge og lofter eller reparation af utætheder i taget.

Vi hjælper kunder med facaderenovering i Slagelse, Korsør, Sorø og på resten af Sjælland.

Vi foretrækker at anvende papirisolering, når vi isolerer dit hus. Og det er der en del grunde til. Læs med her og bliv klogere.

Hvorfor er papirisolering en god idé til facadeisolering?

En af fordelene ved at benytte granuleret aviser som isoleringsprodukt er, at papirisoleringen kan blæses ind i lukkede konstruktioner såsom hulrum, skråvægge eller etageadskillelser.

Og til forskel fra andre isoleringsformer tilbyder papirisolering en utrolig tæt isolering. Det medfører flere fordele såsom:

  • Papirisolering medvirker til, at varmeregningen falder, da der ikke opstår kuldebroer
  • Papirisolering har en lyddæmpende effekt
  • Papirisolering bevirker, at der ikke kommer skadedyr ind

Vi ser altså papirisolering som et stærkt alternativ til traditionelle isoleringsmaterialer. Og som prikken over i’et er produktet bæredygtigt.

Papirisolering består udelukkende af organiske fibre, og det gør, at vores hud hverken kradser eller klør, når den kommer i kontakt med produktet.

Faktisk skaber produktet hverken gener for os som isolatører eller for dig som beboer. Det er altså fantastisk, hvis du spørger os.

FÅ PAPIRISOLERET DIT HUS!

Vi tilbyder naturligvis også andre isoleringsprodukter. Vi fremhæver blot papirisolering, fordi vi har de bedste erfaringer med det produkt. Har du andre præferencer i forhold til facadeisolering af dit hus, så lytter vi til dig.

Få et godt tilbud på facadeisolering af dit hus i dag

Lad os gennemgå dit hus, så finder vi ud af om det trænger til isolering, hvor det trænger samt giver dig et tilbud på den bedste facadeisolering.

Kontakt os allerede i dag, enten via telefon 21 75 91 34 eller mail gennem vores kontaktformular eller til tgma@outlook.dk.

Så sætter vi en dato for et møde.