Hos Tømrer-Gården tilbyder vi montering af solceller til alle kunder i områderne nær Slagelse, Korsør, Sorø og resten af Sjælland. Går du og leder efter en mere grøn og miljøvenlig energiløsning, så er solcelleanlæg uden tvivl et godt sted at starte.

Kontakt os og hør mere

Spar penge med solceller

Solcelleanlæg er en god løsning hvis du står og leder efter en måde at opnå store besparelse på din elregning. Anlæggets funktion er forholdsvis simpel, sollyset optages gennem solpanelerne, denne energi omdannes så til elektricitet som du kan bruge i din bolig.

Dette betyder at du kan få en større andel af din strøm fra solen i stedet for din lokale udbyder. Jo stærkere lyset er fra solen jo mere energi vil du kunne opnå via panelerne. Så du vil naturligvis få mest ud af denne løsning i sommertiderne hvor dagene er længere og varmen er kraftigere.

Invester i fremtiden et nyt solcelleanlæg

Som alle grønne løsninger i dag vil montering af solceller naturligvis virke dyr. Dette er især sandt når alternativet er ikke at gøre noget. Men med tiden vil solcellerne tjene sig selv ind igen. Fordelen ved denne løsning er også at energien er grøn og miljøvenlig. Hvilket betyder at du også har gjort noget godt for miljøet. Det vil sige at du både har lavet en god investering i din finansielle fremtid men også i klimaet.

Kan montering af solceller stadig betale sig?

Flere danskere er blevet mere skeptiske når det gælder montering af solceller. Dette er grundet regeringens indvending i form af en støtteordning der var specielt rettet mod solceller fra 10 år siden. Den gælder dog ikke længere. Afregningsmodellen (nettomålordningen) var også mere favorabel før i tiden.

Vi mener dog stadig at det kan betale sig at få monteret solceller. Teknologien forbedres jo hele tiden og er i dag langt mere effektiv end fra 10 år siden. Og samtidig er prisen også faldet eksponentielt.

Kunne du tænke dig at hører mere om solcelleanlæg og fordelene derved? Så kontakt os i dag.

Få et tilbud på montering af solceller

Ønsker du vores hjælp med montering af solceller i Slagelse, Korsør, Sorø eller andre nærliggende områder på Sjælland? Så giv os et kald på tlf. 21 75 91 34 eller skriv en mail til os via vores kontaktformular eller mail tgma@outlook.dk. Vi glæder os til at hører fra dig.