Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/wordpress/wp-content/plugins/admin-custom-login/login-form-screen.php on line 186 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/wordpress/wp-content/plugins/admin-custom-login/init.php on line 180 Nyt tag i Slagelse - Alt slags tagarbejde på Sjælland - Tømrer-Gården ApS

Nyt tag i Slagelse

Leder du efter en kvalitetsbevidst tømrervirksomhed, der kan være behjælpelige med at lægge nyt tag i Slagelse eller et andet sted på Sjælland?

Tømrer-Gården har mange års erfaring med at lægge nye tage, og vi står derfor klar til at hjælpe dig med lige præcis dét tagarbejde, du har brugf or.

VI KLARER ALT TAGARBEJDE I SLAGELSE & OMEGN

Uanset om du har brug for at få lagt et nyt tag, renoveret et ældre eller blot har brug for en mindre tagreparation, står vi klar til at hjælpe dig.

Når du vælger os som din professionelle samarbejdspartner, kan du være sikker på at få en god service og et resultat, der ikke tåler sammenligning.

Vi står også klar til at vejlede og rådgive dig i forhold til f.eks. hvilken tagtype, du skal vælge.

HVORFOR KAN ET NYT TAG VÆRE VIGTIGT?

Et godt og sundt tag er vigtigere, end du måske går og tror.

Taget er nemlig dit hus’ eneste skjold mod de danske vejrforhold, som byder på alt fra hede sommerdage til stride snestorme.

Er dit tag slidt, kan kulde og fugt nemt trænge ind. Det kan føre til skader i tagkonstruktionen, der bliver dyrere, efterhånden som de breder sig.

Lad Tømrer-Gården lægge dit nye tag, så kan du være sikker på, at det bliver lagt solidt og ordentligt.

Med et nyt tag vil du ikke blot forbedre dit hus’ udseende, du vil også forlænge dets levetid markant.

DRØMMER DU OM ET NYT TAG I SLAGELSE?

Uanset om du ønsker at høre mere om lægning af nyt tag i Slagelse eller omegn.

Eller om du blot ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din tagopgave.

 kontakt os gerne allerede i dag for at høre mere.

Vi sidder altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have, og vores mange års erfaring gør, at vi hurtigt kan finde den løsning, der passer bedst til dit hus.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tømrer-Gården ApS

Strandvejen 141,
4200 Slagelse

Telefon: 21 75 91 34
Mail: tg@andersen.mail.dk

CVR: 30 59 74 00