Leder du efter en kvalitetsbevidst tømrervirksomhed, der kan være behjælpelige med at lægge nyt tag og tagrenovering i Slagelse, Korsør, Sorø eller et andet sted på Sjælland?

Tømrer-Gården ApS har mange års erfaring med at lægge nye tage, og vi står derfor klar til at hjælpe dig med lige præcis dét tagarbejde, du har brug for.

Vi klarer alt tagarbejde i Slagelse & omegn

Uanset om du har brug for at få lagt et nyt tag, en lille reparation af taget eller en komplet tagrenovering, står vi klar til at hjælpe dig.

Når du vælger os som din professionelle samarbejdspartner, kan du være sikker på at få en god service og et resultat, der ikke tåler sammenligning.

Vi står også klar til at vejlede og rådgive dig i forhold til f.eks. hvilken tagtype, du skal vælge.

FÅ TILBUD PÅ NYT TAG

Hvorfor er tagrenovering vigtigt?

Et godt og sundt tag er vigtigere, end du måske går og tror.

Taget er nemlig dit hus eneste skjold mod de danske vejrforhold, som byder på alt fra hede sommerdage til stride snestorme.

Er dit tag slidt, kan kulde og fugt nemt trænge ind. Det kan føre til skader i tagkonstruktionen, der bliver dyrere, efterhånden som de breder sig.

Lad Tømrer-Gården hjælpe med tagrenovering, så kan du være sikker på, at det bliver lagt solidt og ordentligt.

Med et nyt tag vil du ikke blot forbedre dit hus udseende, du vil også forlænge dets levetid markant.

Drømmer du om et nyt tag i Slagelse?

Ønsker du at høre mere om lægning af nyt tag i Slagelse, Korsør, Sorø eller omegn? Eller vil du hører mere om hvordan vi kan hjælpe dig med din tagopgave? Så kontakt os gerne allerede i dag for at høre mere. Du kan kontakte os på tlf. 21 75 91 34, mail tgma@outlook.dk eller via vores kontaktformular.

Vi sidder altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have, og vores mange års erfaring gør, at vi hurtigt kan finde den løsning, der passer bedst til dit hus.

Vi glæder os til at høre fra dig!