Drømmer du om et nyt flot hus eller om at løse pladsmangel med en tilbygning til dit hus?

Vi udfører nybyg samt tilbygninger i Slagelse og over resten af Sjælland.

Vi har mange års erfaring med både nybygninger og tilbygninger, så vi står klar til at hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme.

FÅ TILBUD PÅ TILBYGNING

Få lavet tilbygning i slagelse & omegn

Hvis du har brug for mere plads i hjemmet, måske i forbindelse med et eller flere ekstra værelser, en udestue eller måske du bare ønsker at forlænge huset?

Vi oplever, at det i dag er meget populært at opføre en udestue i tilknytning til familiehuse. Og det kan vi godt forstå.

Udestuen er nemlig det perfekte opholdssted for dig og din familie. Her er der rig mulighed for at nyde solstrålerne i det kølige forår og efterår.

Men generelt er en tilbygning bare en nem måde at tilføre ekstra rum til huset, uden at det behøver være synligt ude fra, at huset ikke altid har haft den større størrelse.

Vi opfører dit drømmehus for dig

At bygge et nyt hus er en stor beslutning. Faktisk måske en af de største i dit liv. Derfor er det vigtigt, at du allierer dig med et dygtigt og kompetent tømrerfirma, som Tømrer-Gården.

Vi har mange års erfaring med at opføre nye huse for private. Og vi tilbyder totalentreprise, hvilket vil sige, at vi varetager byggeprocessen fra start til slut.

Det er jo dit drømmehus, vi taler om, og derfor er det selvfølgelig dine ønsker og behov, der er i højsædet. Vi synes, det mest fantastiske ved at opføre et helt nyt hus er, at der er plads til alle dine drømme.

Når du vælger os, kan du være sikker på at få præcis det hus, du altid har drømt om.

Hvad koster det at bygge til eller nyt?

Prisen på din tilbygning eller nye hus afhænger af, hvad du drømmer om. Det er klart, at f.eks. dyre materialer og mange kvadratmeter hurtigt trækker prisen op.

Når du vælger os til at opføre dit nye hus, lytter vi altid opmærksomt til dine ønsker og behov. Og vi skræddersyer dit nye hus præcist efter dine ønske og ikke mindst dit budget.

Vores mange års erfaring inden for området gør os i stand til at hjælpe dig med at træffe økonomiske beslutninger hele vejen igennem byggeprojektet. Med vores hjælp kan du altså være sikker på at få den bedste pris på dit nye hus.

Skal vi udføre din tilbygning eller nybyg?

Uanset om du drømmer om nybyggeri eller en tilføjelse til huset med en tilbygning i Slagelse eller et andet sted på Sjælland.

Så vil vi med glæde hjælpe dig. Alt du skal gøre er at kontakte os.

Ligger du inde med spørgsmål i forhold til dit nybyggeri eller din tilbygning, så er du også mere end velkommen til at tage fat i os.

Hvis du har brug for det, kan vi sætte en dato for et møde. Her kan vi besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Og vi kan så småt begynde at planlægge, hvordan dit bryggeprojekt skal tage form.

Vi glæder os meget til at høre fra dig og hjælpe dig med dit byggeprojekt.

På gensyn!