Står du overfor en byggesag, som virker uoverskuelig og uhåndgribelig, så står vi klar med totalentreprise.

En byggesag indebærer, at du selv skal sørge for kontakt til arkitekter, ingeniører og adskillige håndværkere. Og ud over det skal du også koordinere arbejdet mellem alle dem.

Kan du mærke, at dit stressniveau stiger bare ved tanken om det?

Med vores hjælp skal du hverken stresse eller bekymre dig om din byggesag. Tømrer-Gården varetager glædeligt din byggesag fra start til slut!

Vi er beliggende i Slagelse og har hjulpet mange kunder med totalentreprise. Bor du i Korsør, Sorø eller andre omkringliggende områder på Sjælland, hjælper vi naturligvis også gerne.

Hvorfor vælge totalentreprise?

Skal du have en ny 1. sal, ny udestue, nyt sommerhus eller noget helt fjerde?

Tømrer-Gården fungerer som totalentreprenør på netop den byggesag, du står overfor.

Vælger du os som din totalentreprenør, slipper du for besværet med at skulle være tovholder for byggeprojektet. Vi klarer hele processen for dig.

Du skal ikke røre en finger.

Vi tildeler en totalentreprenør til din byggesag, og han står for hele projekteringen. Igennem byggeprocessen er det kun ham, du skal kommunikere med.

Det gør din byggeproces nem og overskuelig. Og du kan få tid til alle hverdagens øvrige gøremål.

Få totalentreprenør på din byggesag

Totalentreprise med hjælp fra kompetente samarbejdspartnere

Hos Tømrer-Gården har vi allieret os med et team af kompetente samarbejdspartnere. Og med dem bag os kan vi varetage stort set alle former for totalentreprise.

Vores samarbejdspartnere tæller bl.a. elektrikere, malere, murere, gartnere, betonfolk og mange flere.

Når du ønsker ordentligt arbejde

Vælger du os til at varetage din totalentreprise fra start til slut, kan du være sikker på at få et resultat af højeste kvalitet.

Vores medarbejdere er ansvarlige, fagligt dygtige samt kvalitetsbevidste i deres arbejde. Og så har vi en politik om, at vi ikke går før, vores arbejde er udført til perfektion.

Når du vælger os, vil du også opleve et højt serviceniveau allerede fra første håndtryk.

Vi indleder gerne vores samarbejde med et møde. Her kan vi få en dybdegående forståelse for dine ønsker og behov. Efter mødet vil du opleve, at vi gør alt, hvad vi kan for at skabe et resultat, der lever op til dine ønsker.

Skal vi føre din byggesag i hus?

Så tøv ikke med at give os et kald på tlf. 21 75 91 34. Du kan naturligvis også skrive til os via vores mail tgma@outlook.dk eller gennem vores kontaktformular.

Vi glæder os meget til at hjælpe dig med totalentreprise.