Hos Tømrer-Gården har vi stor erfaring med udskiftning af døre og vinduer. Vi hjælper dig uanset opgavens omfang. Skal du have skiftet døre og vinduerne som en del af en større renovering kan vi også hjælpe med resten af renoveringen. Vi påtager opgaver i alle størrelser så tøv ikke med at tage fat i os, hvis du har brug for professionel hjælp.

Vi arbejder primært i Slagelser, Korsør og Sorø omegn, men hjælper da gerne alle dem vi kan på Sjælland. Har du brug for vores hjælp med udskiftning af døre og vinduer er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os i dag

Udskiftning af døre og vinduer er en god investering

Afhængig af dine nuværende vinduer og døres tilstand, vil du kunne opnå en bemærkelsesværdig forbedring på indeklimaet og varmeregningen. Vil du have en samlet god løsning bør du også få tjekket isoleringen i din bolig da det også har meget at sige. Vi kan hjælpe med begge former for energioptimering og hjælper dig gerne frem til den bedste løsning.

Med bedre isolering i boligen og vinduerne vil du hurtigt kunne mærke at du spare en masse penge. Og du vil derfor i det lange løb komme til at se dette som et af de bedst investeringer du har foretaget dig.

Det rette materiale til nye døre og vinduer

Når det gælder døre og vinduer kan du vælge at få dem i træ, træ/alu eller PVS alle tre materialer har hver deres fordel til den givne situation. Du kan også få ruder med mere støjdæmpende effekt hvis du bor lige ud til en landevej. Uanset hvad kan du trygt regne med at vi hjælper dig hele vejen. Med vores erfaring indenfor faget er du sikker på at få en løsning der passer lige netop til dig.

Få et tilbud på udskiftning af døre og vinduer

Ønsker du at få byttet de gamle vinduer og døre ud, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag på tlf. 21 75 91 34 eller skriv en mail til os gennem vores kontaktformular eller direkte til tgma@outlook.dk. Så giver vi et uforpligtende tilbud på arbejdet.